Kamarai Családi és Közösségi Nap

Az Istenfa Élménytábor hivatalos nyitórendezvénye

2014. szeptember 13. Tata-Agostyán, a Melitta Villa Hotel parkja

A Komárom-Esztergom megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Tatai és Térségbeli Lovasélet-fejlesztő Szövetséggel együttműködve első ízben szervezi meg a Kamarai Családi és Közösségi Napot, amelyre családjával együtt várjuk Önt is! Célunk, hogy közvetlenebb és kötetlenebb formában, szabadidős programok keretében is megismerhessék egymást a kamarai dolgozók, a kamarai tagok és családtagjaik, de a rendezvény minden kilátogató baráti társaság, család és közösség előtt is nyitott.

A program és kísérő rendezvényei ingyenesen látogathatóak, ráadásul lehetőségük lesz elsőként megtekinteni a most elkészült Istenfa Élménytábort és annak eredeti, mongol jurtarendszerét. 

A gyerekeket retro sorverseny, ugrálóvár, különböző játékos feladatok is várják, a felnőtteket pedig pörköltfőző versenyre invitáljuk. A zsűri tagjai a Családi és Közösségi Nap résztvevői lesznek! Az elkészült ételeket mindenki megkóstolhatja, majd szavazhat, mennyire ízlettek neki a bográcsokban elkészült falatok. Azok, akik jelentkezni szeretnének a versenyre, részvételi szándékukat 2014. szeptember 10-ig jelezzék az info@kemkik.hu  email címen, hogy biztosíthassuk számukra a főzéshez szükséges hús-, és famennyiséget. Kérjük, állványt és bográcsot hozzanak magukkal!

A Kamara információs standja a résztvevők rendelkezésére áll a nap folyamán, a helyszínen tájékozódhatnak a Kamara szolgáltatásairól.

Vendégeink lesznek a térség vezető közéleti, politikai személyiségei is.

Programok:

  10:00 – A Családi és Közösségi Nap és az Istenfa Élménytábor hivatalos megnyitója Czunyiné dr. Bertalan Judit köznevelési államtitkárral, Mongólia magyarországi nagykövetasszonyával Tugsjargal Gandival,  Popovics György KEM Közgyűlés elnökével, Dr. Szerencsés László kamarai elnökkel, Michl József polgármesterrel, Straubinger Zoltán házigazdával

10:30 – kreatív játék, tánc gyerekeknek

12:00 – pörköltfőző verseny „zsűrizése”, eredményhirdetés 13 óra után

13:00 – játékos sorversenyek, ügyességi feladatok kicsiknek és nagyoknak

14:00 – kutyabemutató

16:30 – solymászbemutató

 

Kamarai kapcsolattartó: Szimler Eszter 34/513-010/ 30-as mellék, 30/403-4822

Bízunk benne, hogy elfogadja meghívásunkat, üdvözlettel:

Dr.Szerencsés László
KEMKIK elnök

Straubinger Zoltán
a Lovasélet-fejlesztő
Szövetség elnöke

Kamarai Családi és Közösségi Nap
Kamarai Családi és Közösségi Nap