Bulizz a szabadban!

Bulizz a szabadban! mottóval szerveznek egész napos családi-baráti programot Tata és Agostyán között a népszerű Lovasünnep szervezői július 5-én, szombaton. A szervezők célja az, hogy felhívják rá a figyelmet: a kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez nem kell messzire utazni, élményeket a közelben is könnyen találhat az ember. Az ingyenesen látogatható rendezvénnyel azoknak is szeretnének kedveskedni, akik kimozdulnának a városból, de nem akarnak sokat utazni.

A Melitta Villa parkjában kisgyermekes családok, baráti társaságok is eltölthetnek egy kellemes napot. Kisteleki Gergely solymász madárreptetéssel és madárbemutatóval érkezik, és marad egész nap, így arra is lesz lehetőség, hogy a vele érkező tollasokat közelebbről megfigyeljék. Mindemellett kutyabemutató is lesz, valamint olyan kísérő programok, amik kicsiknek és nagyoknak is élvezetesek lehetnek. Az estét három koncert zárja: a Másnapos Keselyű, a JET-LAG és az Üstökös Rock Blues Band.

A helyszínen, gondolva az egész napjukat kint töltőkre, sörpadokat, asztalokat is elhelyeznek, de akár pokróccal, pléddel is érdemes kilátogatni a rendezvényre. A piknik hangulatot finom falatok és italok, háttérzene is szolgálja majd.

Kisgyermekeknek és fiataloknak, valamint játékos szellemű felnőtteknek könnyed, szórakoztató sorversenyt hirdetünk. A fődíj a kicsiknél pónifogatozás vagy lovaglás, a nagyobbaknál két fő részére szóló lovas hétvége lesz.

A rendezvény autóval és tömegközlekedéssel is megközelíthető, az Agostyán felé tartó busz a bejárat közelében is megáll. A szervezők, gondolva a busszal érkezőkre, az utolsó járathoz (21:28, Agostyán)  igazítják a program zárását. A helyszínen parkolóhelyeket is kialakítanak.

Állandó programok:
Szervezés alatt: papírhajtogatás, mese, gyerekjóga, jóga
Lufihajtogató bohóc, pónifogatozás, madársimogatás, jurta

Délelőtt:
sólyom-, és madárbemutató, madársimogatás
játékos gyermek sorverseny, amelynek fődíja 2 óra lovaglás vagy pónifogatozás a kiválasztott időpontban

Délután:
Sólyom-, és madárbemutató
Kutyabemutató
Játékos, felnőtt (14 éves kortól) sorverseny, a fődíj egy lovas hétvége 2 fő részére Tatán
Örömtréning (SZERVEZÉS ALATT)
Koncertek 17:30-tól: Másnapos Keselyű, JET-LAG, Üstökös Rock Blues Band

Bulizz a szabadban!